Ana içeriğe atla

Hemşerim Memleket Nire..



Fotoğraflar konuşuyor zaten fazla söze gerek var mı... Güzel ülkem ne hallere geldi.. İşin en kötüsü bence; umursamıyoruz.. Klavye kahramanıyız hepimiz. Ve ayrılıkçı, kinci.. Benim gibi düşünmüyorsan benden uzak dur.. Bana katılmıyorsan başına ne gelirse gelsin, oh iyi olmuş, hak etmişsin...

Daha 100 sene önce değil miydi biz hepimiz birlik olduk.. Ne ara aile içine bile indi kavgalar.. cumhurbaşkanını sevmiyor diye eşini mahkemeye veriyor adam...
Karşıt görüş birisi tutuklanıyor oh iyi oldu diyor, başka görüş tutuklanıyor bu sefer o ilk tutuklanan oh iyi olsun diyor.. bu şekilde düzelemeyiz ki..

İnsanlar hak ettiği gibi yönetilirmiş..Bunu mu hak ediyoruz yani.. Şahsen ben daha iyisini hak ettiğime inanıyorum..

Önce kendi içimizde bir olmayı öğrenmek zorundayız.. Sonra faklı görüşlere saygı duymayı ve dinleyebilmeyi.. Ve tabi aklımızı kullanmayı öğrenmek hatırlamak üşenmemek gerek.. O şunu dedi, bu bunu dedi hee o zaman haklılar yerine neler oluyor kendi gözlerimizle bakmalı, değerlendirmeli karar vermeliyiz..


































































                                           



Bu yaşananların hiç birisini hak etmiyoruz.. 
Daha güzel günler görmek umudumu kaybetmek istemiyorum...

Sevgiyle...


Yorumlar

  1. Bitmek bilmiyor kötü haberler :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MALESEF ÖYLE :( TV AÇMIYORUM ZATEN;GAZETE ALMIYORUM.. AMA ARRTIK WEB HABER SİTELERİNE HATTA TWİTTER A GİRMEYE KORKAR OLDUM...
      caps lock açık kalmış yeniden yazmaya üşendim kusura bakma :) :P

      Sil
  2. Yılmaz Özdil neden böyleyiz o kadar güzel anlatmış ki, ta 1967'de İzmir'de başlamış her şey. Tabii 2002'de akp gelince de beter olduk. Sonrası Afganistan olmaya kadar gider. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıyı okudum.katılmadığım yeler var ama genel olarak doğru bit yazı..özellikle ak tarafı..eksiği bile var yazının..

      Sil
  3. Unuttum bugünkü Sözcü'de anlatmış. :) (üyelik filan gerekmiyor)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım sonumuz bir afganistan olmadan milletin aklı başına gelir!

      Sil
  4. of yaa ne umutsuz insanlar olduk yaa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma deep.. her gün daha güzel olacak diyorum yeni bir kötü haber geliyor..artık nolur daha kötüsü olmasın diyerek başlıyorum güne..nolur tepemizde uçaklar uçarken uyanmayalım,nolur biz de mülteci olmayalım..

      Sil
  5. of yaa ne umutsuz insanlar olduk yaa.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu konuda sen de bir şeyler söylemek ister misin ? Haydi durma sen de fikrini söyle :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Synacthen Depot 1mg Ampul

Şimdi diyebilirsiniz bu nasıl bir yazı başlığı.. Başlık değil ilaç adı.. Haklısınız da.. Amacım bu ilaç hakkında yazmak..İlaç nedir , nerelerde kullanılır, bizimle alakası ne; ne tür etkileri var.. E bunların hepini bir başlığa sığdıramayınca ilacın adı en iyi başlık oldu :D Önce teknik bilgilerden başlayalım.. Nedir bu synacten.. Synacthen depot 1mg ampul kas içine yapılan bir enjeksiyon.. " Kabadan " iğne.. Böbrek üstü bezlerinin çalışmasını sağlayan bir ilaç. Böbrek üstü bezi çalışıyor mu diye test için de kullanılıyor. ACTH -adrenokortikotropik hormon  takviyesi..Vücudun kendi ürettiği steroidlerin artırılması ilk hedef genel olarak. Kortizol , glokokortikoid, mineralokortikoid, androjen.. Ülseratif kolit, crohn, romatizma, kanser gibi hastalıkların yanında bazı nöbet çeşitlerinde de kullanılıyor. Dünyada ESESS tedavisinde birincil tercih ACTH takviyesi.  Ayrıca diğer epilepsi türleri ve otizm için de kullanılıyor. Biz ESESS için kullanıyoruz.

Ayak bağı kesme

Fotoğraf alıntı.. Selam kizlaarrr.. Simcik şöyle bir durum mevzuu bahis.. Malumunuz benim minnak bir miktar geriden gelmekte..21 aylık henüz yürümedi. Başka şeyler de var tabii dee, bu yazının konusu geç yürüme~ yürüyememe..

Reflu ah reflu...

Ertuğrul doğduğu günden beri reflu sorunu yaşıyor. Biz hep patalojik bir reflu dedik ama doktorlara anlatamadık. Biz de de hata var gerçi, çocuk gastroentroloji ye gitmedik hemen.. 4 ay bittiği sıralarda kilo persentili artık %2ye kadar düşünce yeter dedik gittik.. Gastrotuss baby diye bitkisel içerikli ve zor bulunan ithal bir şurup yazdı doktor. Firma ile iletişime geçip yakın eczanelerden birisine göndermesi ile ulaşabildik ilaca. Hemen etkisi başladı. Kusmalar ciddi oranda azaldı, hatta gaz sancıları bile azaldı. ( aslında çocuğun midesi yandığı için kıvranıyor biz de gaz sanıyor idik muhtemel)