Ana içeriğe atla

Blogcular mimi- genel mim-mahalle baskısı :P




  



Kimse beni mimlemedi.. Aslında ilgimi de çekmedi sorular..

Ama takip ettiğim nerdese ise bütün bloglar mimli olsalar da olmasalar da yazınca; bir mahalle baskısı hissettim..
Hayır canımm; kısaknçlık değil ne alakasaı var :D
Neyse işte;

Buyurun bu da benim kişisel blog mimim :)

 1. Yakın çevrenizdeki insanlara blogunuzdan bahsediyor musunuz?

Bilen bir kaç kişi var.. Aslında benim ben olduğum bilinmeden yazmak amacı ile başlamıştım; düşüncelerimi kim ne düşünecek kimse kırılacak mı derdi olmadan yazmak için.. ama baktım takipçi yok; biraz çıtlattım bir kaç kişiye itiraf ediyorum :)))

2. Neden Blog Yazıyorsunuz?

Oldum olası severim yazmayı.. İyi geliyor.. Günlük gibi oldu burası.. Evet belki umuma açık bir yer ama olsun; yazmak her durumda iyi geliyor.. Lisede yazdığım yazılar oldukça değerliydi; TRT de (radyoda) bir programa bile çıkmıştım :)) Yazmadıkça körelmişim.. En kısa zamanda toparlamayı umuyorum..

3. İlk yazınız ve son yazınız arasında nasıl fark var?

Bilmem.. Ben bir fark görmüyorum.. Okuyanlara sormak lazım :)

4.Blog yazmak normal yaşantınıza ne kattı?

Uykuya ayıracağım zamandan çalıyor :) Bir de anneme ayıracağım zamandan.. Mesela şimdi annem içeride yalnız oturuyor. Blog olmasa gider onunla otururdum.. :/

5.Yakın arkadaşlarınıza blog yazmayı önerir misiniz?

Hiç aklıma gelmedi :)

6. Hangi kaynaklardan ilham alıyorsunuz?

Hayattan..
Oğlum, gündem, iş hayatı, izlediğim filmler, bu yazıda olduğu gibi diğer bloglar :)


7. Diğer Blog sahipleriyle iyi iletişim kurabiliyor musunuz?

Çok iyi değilim sanırım.. Bilgisayar başında geçen zaman oğlumdan çalıntı diye düşünüyorum. o yüzden o uyanıkken hiç oturmuyorum. E annem de bir tanem; ona da zaman ayırmak istiyorum; özlüyorum ana kuzusuyum :) Öyle olunca buraya az vakit kalıyor. Blogları gezip yorum yazmakta yetersiz kalıyorum.. Ama şunu söyleyebilirim; önceden bir facebook bağımlısıydım;blog açalı nerede ise hiç girmiyorum.. Sadece arada fotoğraf paylaşıyorum..Blog bağımlısı oldum :)

8.Şikayetçi olduğunuz konular var mı?


Hım.. evet..kendim :) iade-i ziyarete daha çok vakit ayırmalıyım .. ama idare edin beni anacım; be de böyleyim; önce oğlum diyorum :)

Yorumlar

  1. Blog bağımlısı olmak facebook bağımlısı olmaktan iyidir bence. Ben facebook instagram falan kapattım kapatalı blogla daha çok ilgileniyorum halimden de memnunum. Oğlunuz yanınızda yokken gelin buralara yeter biz idare ederiz sizi merak etmeyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) teşekkür ederim :) o uyuyunca gelmeye çalışıyorum hep zaten :)

      Sil
  2. Blog bağımlısı olmak facebook bağımlısı olmaktan iyidir bence. Ben facebook instagram falan kapattım kapatalı blogla daha çok ilgileniyorum halimden de memnunum. Oğlunuz yanınızda yokken gelin buralara yeter biz idare ederiz sizi merak etmeyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ve evet; bence de blog bağımlılığı face ten iyi :) insana bir şeyler katıyor en azından..

      Sil
  3. Aaa, bilseydim sizi mimlerdim ama kimler mim yapmayı seviyor, kimler gıcık oluyor, sevmiyor bilemediğimden çekindim. Bundan sonra bana mim gelirse, size paslayacağım. :))))
    Anneniz ve bloğunuz arasında kalmak kötü olmuş ama eminim bir çözüm bulursunuz. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) annemi yanıma oturtup hem.konuşup hem yazmayı planlıyorum :)))

      Sil
    2. Bu arada mim güzel seyyy yazmaya konu hem :) aay bi arada benim bir mimim vardı simdi hatırladım ayy hemen yazmaliyim utandım...

      Sil
  4. bu mim sayesinde şapşik anneyi az çok tanımış olduk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) pek tanıtıcı olmadi aslında: ) ana kuzusu, oğul bağımlısı bir anne :p

      Sil
    2. Her insan annesinin kuzusudur. Her erkek annesi oğluna az daha meyillidir :))

      Sil
  5. mahalle baskısı :))) bende artık internette sörf yapmak yerine blogumla hayli vakit geçiriyorum :) anne içerde tek kalmasın ya

    YanıtlaSil
  6. Şapşik :) Çok hoş olmuş bu Mim :D Daha yeni yayımladım ben bak senin ismini ilave edivereyim ayıp ediyorsun seni kimsesiz bırakır mıyız :))) -Anne dayanışması-
    Vakitsizliğini ve vicdan azabını en iyi anlayacak kişi geldi :D Ta ta taaaaa :) Evet ben! Bir de oğlum uyumuyor :( İş yeri öğle aralarım bloga emanet :)

    Sen gördüğün mimi yap en güzeli ;)
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) beğenildi ise ne mutlu bana; işi öğreniyorum demek ki :)))

      vakitsizlik ve vicdan azabında yalnız olmadığıma sevindim desem mi bilemedim; hoş bir durum değil sanki :)))

      çok yayılan mimlere atlarım zaten sanırım ; biraz yüzsüz olabilirim burada; bişicik olmaz :D :D
      anne dayanışması :)) güzelmiş :)
      benden de sevgiler :)

      Sil
    2. Evet Şapşik, hoş değil ama bu tatlı arkadaşlar anlayışları sayesinde kötü hissettirmiyorlar kendini :))
      Ne yüzsüzlüğü??? Herkes mutlu olur! Çünkü bazen zorunluluk hissedilmesin diye bile isim yazılmamış olabiliyor :) Yapılırsa ne güzel!

      Anne dayanışması kesinlikle ;) Hele Şapşikse tam destek ;D hehe

      Sil
    3. hihihihihih :) tişikkirler :) :P

      Sil
  7. Ben de bloğa çok zaman ayırıyorum evde bilgisayar yok bütün herşeyi işten halledip çıkıyorum. Evde uzaktan gözlemliyorum. Dediğin gibi kaptırınca çocuklardan zaman çalmış gibi hissediyorum. Annene sevgiler bu arada...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) bizden de sevgiler :*

      Sil
    2. Ah Güncem bende de var o düşünce ;(

      Sil

Yorum Gönder

Bu konuda sen de bir şeyler söylemek ister misin ? Haydi durma sen de fikrini söyle :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Synacthen Depot 1mg Ampul

Şimdi diyebilirsiniz bu nasıl bir yazı başlığı.. Başlık değil ilaç adı.. Haklısınız da.. Amacım bu ilaç hakkında yazmak..İlaç nedir , nerelerde kullanılır, bizimle alakası ne; ne tür etkileri var.. E bunların hepini bir başlığa sığdıramayınca ilacın adı en iyi başlık oldu :D Önce teknik bilgilerden başlayalım.. Nedir bu synacten.. Synacthen depot 1mg ampul kas içine yapılan bir enjeksiyon.. " Kabadan " iğne.. Böbrek üstü bezlerinin çalışmasını sağlayan bir ilaç. Böbrek üstü bezi çalışıyor mu diye test için de kullanılıyor. ACTH -adrenokortikotropik hormon  takviyesi..Vücudun kendi ürettiği steroidlerin artırılması ilk hedef genel olarak. Kortizol , glokokortikoid, mineralokortikoid, androjen.. Ülseratif kolit, crohn, romatizma, kanser gibi hastalıkların yanında bazı nöbet çeşitlerinde de kullanılıyor. Dünyada ESESS tedavisinde birincil tercih ACTH takviyesi.  Ayrıca diğer epilepsi türleri ve otizm için de kullanılıyor. Biz ESESS için kullanıyoruz.

Ayak bağı kesme

Fotoğraf alıntı.. Selam kizlaarrr.. Simcik şöyle bir durum mevzuu bahis.. Malumunuz benim minnak bir miktar geriden gelmekte..21 aylık henüz yürümedi. Başka şeyler de var tabii dee, bu yazının konusu geç yürüme~ yürüyememe..

Reflu ah reflu...

Ertuğrul doğduğu günden beri reflu sorunu yaşıyor. Biz hep patalojik bir reflu dedik ama doktorlara anlatamadık. Biz de de hata var gerçi, çocuk gastroentroloji ye gitmedik hemen.. 4 ay bittiği sıralarda kilo persentili artık %2ye kadar düşünce yeter dedik gittik.. Gastrotuss baby diye bitkisel içerikli ve zor bulunan ithal bir şurup yazdı doktor. Firma ile iletişime geçip yakın eczanelerden birisine göndermesi ile ulaşabildik ilaca. Hemen etkisi başladı. Kusmalar ciddi oranda azaldı, hatta gaz sancıları bile azaldı. ( aslında çocuğun midesi yandığı için kıvranıyor biz de gaz sanıyor idik muhtemel)