Ana içeriğe atla

Viaport marina tuzla

Bu pazar ilk defa gittik marina ya. Hoş bir ortam: )

Kurtköy viaport a gitmeye alışkın olduğumuz için kıyaslama yaptım istemesem de: p

Otopark göreceli olarak biraz daha uzak ve sanki daha karışık,daha az arabalı..



Kipa migros vs gibi bir süper market varsa bile ben göremedim.

Ama peyzaj gerçekten çok iyi :)

Orta yere nehir görüntülü bir süs havuzu yapmış üstüne bir kaç köprü koymuşlar. Suyun berrakligi kivrilisi otur seyret der gibi :)

Yemek mekanları evet genel olarak bir arada,ama kenara köşeye serpisenler de var ..

Bir alaçatı sokağı yapmışlar.. Çoktan şirin olmuş. Emme velakin çalışanlar o kadar hoş değil. Iki farklı hostesten bebek için mama sandalyesi istedim ikisi de getiremedi bir türlü.  Boşta duran bir dünya çalışan içinden bir tanesi gelip ne alırsınız diye sormadı veya menü getirmedi.. Oğluma bi muhallebi yedirmek idi amacım ama sinir olup çıktım..

Tema park demişler bir lunapark var. Atlı karınca için 2 yaş küçük oluyormuş bilginiz olsun. Yanında ben olsam ve boyu uzun da olsa kabul etmediler.. Mini dönme dolap güzel,80~120 cm arası çocuklar için.. Ona binebildik :)) Başka da bize göre bir şey yoktu. Zaten olmayacağını tahmin edip sadece 10tl yukletmistim karta :))

Akvaryum henüz açılmamış, asıl onu merak edip gitmiştim açıldı sanıyordum... :(

Sanırım bu kadar.. Gidip görmek lazım anacım :)

Aa bir de yerden fışkıran sular var :) ertuğrul yürümeye başlamış olsa mutlaka salardım o alana :) çocuklar hatta veliler çok eğleniyorlar idi: )

Buraya da bir  foto koyup kaçıyorum :) Aslında manzara fotosu çekerim ama bu sefer atlamisim, biz de varız fotolarda manzarayi kapatan kusura bakmayın artık: )

Sevgiyle: )

















Yorumlar

  1. Sizden güzel manzara mı var :)

    YanıtlaSil
  2. Viaport'a hiç gitmedim çünkü çok uzak :D Reklamlarını falan görüyorum çok güzel görünüyor, yine de yol gözümde büyüyor :D Ne güzel çıkmışsınız :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yol istanbulda olumca sadece gözlerde değil gerçekte de büyüyor: )) :(

      Sil
  3. Biz Ankara'dayız ama İstanbul gelince gelmek kazım sanki Alaçatı Sokağı şirin görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Istanbula gelince gidilecek daha guzel yerler vardır,alacati icin alacatiya gidilebilir firsat olursa :)) hali hazırda istanbulda olanlara olabilir,ama dışardan gelince beykoz çamlıca hisarlar falan daha çekici sanki ( ben daha bu saydıklarıma gitmedim bu arada)

      Sil
  4. Ne tatlısınız :) Alaçatı muhallebicisini çok severim, bizim burada park manzaralısı var, bekleriz bir gün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz :) bilgic robot gösterisi de yaparsa olur :))

      Sil
  5. İyi eğlenceler. Bazen çok şey yapamasan da o ortam iyi geliyor. Buralarda da var europapark gibi büyük eğlence merkezleri ama benim çocuklar küçük daha diye gitmiyoruz. Çocuğa gösterip de binememek de iyi olmuyor bazen ağlıyor çocuklar. Türkiye'de bir çok yerde fiziksel şartlar güzel olsa da insan faktöründen kaybediyoruz galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz onu da istiyorum bunu da istiyorum demeye başlamadı benim oğlan,başlayınca neler olur bilmem :) ve evet ortam en azından bana iyi geldi :)

      Sil
  6. aynı yerlerde geziniyormuşuz ☺️

    YanıtlaSil
  7. viaport hiç görmedim istanbulda mı yaaaa çook uzaak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim istanbulda. Kurtköy ve tuzla da. Avrupa yakasında da venezia var venedik tarzı bi de vialand var eski tatilya gibi kocaman bi yer. Avrupa kisimlarina gitmedim tabi onlar da bana uzak :)))

      Sil
  8. ben maçka tarafındayım. biz burda cities, cevahir, akmerkez, istinye park biliriz. edirne bize daha yakın kurtköyden yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ihihi :) aslında iki farklı şehir bence boğazın iki yakası..hatta belki 3 sehir bile olabilir :p

      Sil

Yorum Gönder

Bu konuda sen de bir şeyler söylemek ister misin ? Haydi durma sen de fikrini söyle :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Synacthen Depot 1mg Ampul

Şimdi diyebilirsiniz bu nasıl bir yazı başlığı.. Başlık değil ilaç adı.. Haklısınız da.. Amacım bu ilaç hakkında yazmak..İlaç nedir , nerelerde kullanılır, bizimle alakası ne; ne tür etkileri var.. E bunların hepini bir başlığa sığdıramayınca ilacın adı en iyi başlık oldu :D Önce teknik bilgilerden başlayalım.. Nedir bu synacten.. Synacthen depot 1mg ampul kas içine yapılan bir enjeksiyon.. " Kabadan " iğne.. Böbrek üstü bezlerinin çalışmasını sağlayan bir ilaç. Böbrek üstü bezi çalışıyor mu diye test için de kullanılıyor. ACTH -adrenokortikotropik hormon  takviyesi..Vücudun kendi ürettiği steroidlerin artırılması ilk hedef genel olarak. Kortizol , glokokortikoid, mineralokortikoid, androjen.. Ülseratif kolit, crohn, romatizma, kanser gibi hastalıkların yanında bazı nöbet çeşitlerinde de kullanılıyor. Dünyada ESESS tedavisinde birincil tercih ACTH takviyesi.  Ayrıca diğer epilepsi türleri ve otizm için de kullanılıyor. Biz ESESS için kullanıyoruz.

Ayak bağı kesme

Fotoğraf alıntı.. Selam kizlaarrr.. Simcik şöyle bir durum mevzuu bahis.. Malumunuz benim minnak bir miktar geriden gelmekte..21 aylık henüz yürümedi. Başka şeyler de var tabii dee, bu yazının konusu geç yürüme~ yürüyememe..

Reflu ah reflu...

Ertuğrul doğduğu günden beri reflu sorunu yaşıyor. Biz hep patalojik bir reflu dedik ama doktorlara anlatamadık. Biz de de hata var gerçi, çocuk gastroentroloji ye gitmedik hemen.. 4 ay bittiği sıralarda kilo persentili artık %2ye kadar düşünce yeter dedik gittik.. Gastrotuss baby diye bitkisel içerikli ve zor bulunan ithal bir şurup yazdı doktor. Firma ile iletişime geçip yakın eczanelerden birisine göndermesi ile ulaşabildik ilaca. Hemen etkisi başladı. Kusmalar ciddi oranda azaldı, hatta gaz sancıları bile azaldı. ( aslında çocuğun midesi yandığı için kıvranıyor biz de gaz sanıyor idik muhtemel)