Ana içeriğe atla

Bireysel Danışmanlık ister misiniz?

 




Merhaba dostlar...


Bir süre önce ThetaHealing eğitimi aldığımı yazmıştım size..

Aslında sadece 1 belki 2 eğitim alırım diye düşnerek çıktığım yolda 4 temel eğitimi tammaladım.


Basic DNA ( ThetaHealing giriş basamağı)

Advance DNA ( İleri DNA; ikinci seviye)

Dig Deeper ( Derin kazı, daha derinlerdeki kök inançları bul.. 3. seviye)

You And The Creator ( Sen ve Yaradan ; 4. temel basamak) 


Hatta yetinmedim; bir JAAS uygulayıcılık eğitimi aldım. JAAS ne derseniz; Jean Adrianne Arınma Sistemi..


Bu sistemlerin her ikisi de içimizdeki blokajları görüp kaldırıp daha güzel bir hayata açılmamız için bize yardımcı basamaklar.

Thetahealing de sohbet gibi, eskilere derinlere anılara inerek, ve evet çocukluğumuza giderek :) o an için bizi kurtaran ama aslınd hayatımıza olumsuz etki oluşturan nasıl bir inanca tutunmuşuz onu bulmayı hedefliyoruz. Mutlaka çok travmatik bir olay olması gerekmiyor. Bazen direk sizinle ilgisi olması bile gerekmiyor. Örneğin siz çok küçükken yanınızda en iyi araba x markasıdır diye konuşluğu için biliçnaltınız böyle kodlamış olabiliyor. Ve siz başka aslında şu anki bilincinizle çok daha iyi olduğunu bildiğiniz bir arabayı almak istediğinizde sürekli bir aksilik yaşıyor olabilirsiniz.. Gibi :)

JAAS sisteminde üzerinde çalıştığımız konunun kaynağını bulup yüksek benliğimize bildiriyoruz.  KAs testi ile yapılan ve eski yaralara çok dokunmayan bir sistem.

Hipnozu duymayan yoktur.. Hipnoz 5. seviye bir şifa çalışması olarak geçiyor. JAAS 5 ve üzeri seviyelerde çalışan bir sistem. Thetahealing ise 7. seviyede çalışılan bir sistem..

5. seviye meleklerin, üstatların olduğu seviye..7 ise direk Yaradan ile muhatap olduğumuz seviye.. Durun durun..Sakin.. kimse mesih olduğu iddiasinda değil :) Namaz kılarken dua ederken de Yaradan ile konuşuyoruz öyle değil mi? /. seviye demek iste bu demek.. Sadece biraz daha motive..Biraz daha meditasyon halinde..

Biz sadece aracıyız.. Şifa yalnız ve yalnız ve Allah'tan..

Hani bazen sen çocuksun bi dua et deriz ya.. Ya da hacı teyzem senin duan daha iyi tutar.. O tarz bir aracı gibi.. 

Sizi kendinizle atalarınızla hayatınızda ters gittiğini düşündüğünüz olaylarla yüzleştirip , sizin farkındalığınız ve yükselen frekansınız ile, ve tabi ki çabanızla.. Hayatınıza tat katmak amacımız..

Deneyimlemek isterseniz burdayım..

İnstagram hesabımdan ( @sapsikanne ) yazarsanız daha çabuk ulaşırsınız bana..


Ah .. Hatırlamışken.. 

Bu sistemler evet sizin bilinç dışı inançlarınızla ilgileniyor evet; ama SİZE ZARAR VEREBİLECEK HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILAMAZ.. Buna zaten sizin kendi üst benliğiniz izin vermez.. 


Her zaman Yaradan'ın koruması altında olduğunuzu bilmek ister misiniz? (evet)

Şifanın mümkün olduğunu bilmek ister misiniz? (evet)

Şifalanmaya izinli olduğunuzu bilmek ister misiniz? (evet)

Kendinizi şifalandırmaya, başkasından şifa almaya almaya izinli olduğunuzu bilmek ister misiniz? (evet)

Şifayı hak ettiğinizi , şifalanmaya layık olduğunuzu, bilmek ister misiniz? (evet)

Thetahealing ve JAAS sistemlerine güvenmek kolay ve güvenli, bunu bilmek ister misiniz? (evet)

Evet diyen herkese bu hisler Thetahealing tekniğii le yüklendi, bilinçlerine her seviyede hatırlatıldı..


Herkese sevgiyle...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Synacthen Depot 1mg Ampul

Şimdi diyebilirsiniz bu nasıl bir yazı başlığı.. Başlık değil ilaç adı.. Haklısınız da.. Amacım bu ilaç hakkında yazmak..İlaç nedir , nerelerde kullanılır, bizimle alakası ne; ne tür etkileri var.. E bunların hepini bir başlığa sığdıramayınca ilacın adı en iyi başlık oldu :D Önce teknik bilgilerden başlayalım.. Nedir bu synacten.. Synacthen depot 1mg ampul kas içine yapılan bir enjeksiyon.. " Kabadan " iğne.. Böbrek üstü bezlerinin çalışmasını sağlayan bir ilaç. Böbrek üstü bezi çalışıyor mu diye test için de kullanılıyor. ACTH -adrenokortikotropik hormon  takviyesi..Vücudun kendi ürettiği steroidlerin artırılması ilk hedef genel olarak. Kortizol , glokokortikoid, mineralokortikoid, androjen.. Ülseratif kolit, crohn, romatizma, kanser gibi hastalıkların yanında bazı nöbet çeşitlerinde de kullanılıyor. Dünyada ESESS tedavisinde birincil tercih ACTH takviyesi.  Ayrıca diğer epilepsi türleri ve otizm için de kullanılıyor. Biz ESESS için kullanıyoruz.

Ayak bağı kesme

Fotoğraf alıntı.. Selam kizlaarrr.. Simcik şöyle bir durum mevzuu bahis.. Malumunuz benim minnak bir miktar geriden gelmekte..21 aylık henüz yürümedi. Başka şeyler de var tabii dee, bu yazının konusu geç yürüme~ yürüyememe..

Reflu ah reflu...

Ertuğrul doğduğu günden beri reflu sorunu yaşıyor. Biz hep patalojik bir reflu dedik ama doktorlara anlatamadık. Biz de de hata var gerçi, çocuk gastroentroloji ye gitmedik hemen.. 4 ay bittiği sıralarda kilo persentili artık %2ye kadar düşünce yeter dedik gittik.. Gastrotuss baby diye bitkisel içerikli ve zor bulunan ithal bir şurup yazdı doktor. Firma ile iletişime geçip yakın eczanelerden birisine göndermesi ile ulaşabildik ilaca. Hemen etkisi başladı. Kusmalar ciddi oranda azaldı, hatta gaz sancıları bile azaldı. ( aslında çocuğun midesi yandığı için kıvranıyor biz de gaz sanıyor idik muhtemel)